Winkel
>

Informatie

Camping Vrachelen

 

 

Camping Vrachelen ligt aan de rand van het mooie brinkdorp Den Hout.

Onze gemoedelijke camping is het hele jaar rond voor u geopend en heeft veertig ruime staplaatsen, elk voorzien van een elektrische aansluiting. Onze mooie, uitgebreide sanitaire voorzieningen tellen acht douches, acht toiletten en een ruimte voor mindervaliden. We hebben een kleine kinderspeelplaats met verschillende speeltoestellen, een fietsenstalling en een rustige recreatieruimte met een gezellige tv-hoek en een keur aan leesboeken. En als gast kunt u gebruik maken van gratis wifi. Tevens hebben we een grote groente- en fruitzaak bij de camping, waar dagelijks ook vers brood van de warme bakker verkrijgbaar is.

 

 

 
 

In de streek

De camping ligt centraal in West-Brabant. Zo ligt nog geen tweeënhalve kilometer verderop de Vrachelse Heide, wat een uitgestrekt bosgebied is met kenmerkende zandverstuivingen. Acht kilometer de andere kant op ligt Drimmelen, een dorpje met grote jachthaven en de bijnaam ‘Toegangspoort tot de Biesbosch’. Voor nog meer waterplezier zijn in de nabijgelegen plaatsen Made en Oosterhout binnen- en buitenzwembaden aanwezig. En de binnenstad van Oosterhout is slechts anderhalve kilometer verderop te vinden! Fietst u graag? Dan hebben we de fietsroutes door en om de omliggende plaatsen, die we u graag gratis beschikbaar stellen.

Door het jaar vinden verschillende activiteiten plaats in de buurt van onze camping. Op muzikaal, sportief en recreatief gebied is er voor ieder wat wils: van Paaspop tot de steptocht van Rotterdam naar Den Hout of de Jaarmarkt op de Houtse Heuvel. Ook organiseren we zelf  een jeu-de-boulestoernooi.